Zomerstage TT Gullegem

We blikken terug op een geslaagde zomerstage!

Afgelopen week werd bij TT Gullegem de jaarlijkse zomerstage georganiseerd. Naast 8 trainers die het beste van zichzelf kwamen geven, mochten we 20 deelnemers verwelkomen voor een ideale voorbereiding op het nieuwe sportseizoen.

Van maandag tot vrijdag kregen de deelnemers iedere voormiddag training van ons ervaren trainersteam. Afwisselend waren Geert, Nicolas, Robbe, Ward, Bo, Arne, Stijn en Bryan aanwezig om onze spelers te begeleiden.

Op donderdagmiddag was onze delegatie welkom in ‘T Gullegems Frietje voor een lekkere maaltijd. We willen dan ook Jonathan van harte bedanken voor de ontvangst. In de namiddag kregen onze spelers de kans om de frietjes er terug af te sporten bij Fit4fun. Dankzij Bruno en Nathalie konden onze deelnemers kennismaken met de verschillende fitnesstoestellen.

Traditioneel mochten onze deelnemers zich op vrijdag met elkaar meten in een aantal onderlinge wedstrijden. Hiervoor werden uiteraard de nodige bekers en medailles uitgedeeld.

Kortom, we blikken terug op een zeer geslaagde editie! Tijdens de kerstvakantie organiseren we onze volgende stage. Van zodra de informatie hierover beschikbaar is, kan je deze terugvinden op deze website. Stay in touch!