Nieuwsberichten

Blijf op de hoogte over de laatste nieuwtjes

Jeugdliga 6 oktober

Topeditie voor TTC Jong Gullegem!

De afspraak om aanwezig te zijn om 8u30 aan de sporthal werd goed opgevolgd. We vertrokken met 3 wagens richting Schiervelde, enkele ouders maakten de verplaatsing rechtstreeks. De co-liga’s hadden de nodige flesjes water, koeken en mandarijntjes voorzien. We noteerden 2 afwezigen en zo konden onze 13 spelers aan de jeugdliga beginnen.

Meteen kwam co-liga Petra in actie om de witte short van Wannes te wisselen voor een zwarte, let wel : Wannes mocht zijn witte haardos behouden! Bemerk ook de valse start van Matis (moest in Heren 1 door ziekte opgeven)

Nu over naar het sportieve. In Heren 1 mocht Aaron onze kleuren verdedigen tegen stuk voor stuk hogere klassementen maar hij kon toch 2 matchen op 7 winnen en eindigde zo op plaats 6. Zijn broer Liam kon in Heren 2 ook 2 wedstrijden winnen en eindigde op een 7de plaats.

Ons “Baske” kwam terecht in Heren 3 en won 4 van z’n 7 wedstrijden, met als een 5de plaats als eindresultaat. Jammer van het verlies met 12-14 in de “belle” tegen de latere winnares van z’n poule: Mona Vanalderweireldt (Houthulst)

In heren 4 speelden Yentl en Milan. Yentl had het soms mentaal moeilijk, vooral door enkele verloren vijfsetters, maar pakte toch 1 zege. Hij zal zich zeker en vast herpakken in de volgende liga! Milan kon 4 keer zegevieren op 7 wedstrijden, hierbij wel vermelden dat in heren 4 ( met Yentl,NG en Milan,E6) 12 van de 16 spelers een E6 klassement hadden!

We waren met 5 van onze spelers in 3 poules in heren 5 onderverdeeld, dus een onderling duel tussen onze spelers was onvermijdbaar. Bij het onderling duel tussen Ryan en Jeroen was Ryan de winnaar. Met een clean-sheet ( 8op8) was Ryan dan ook een verdiende winnaar van zijn poule , PROFICIAT! Bijna liep het nog fout voor Ryan doordat bewust een verkeerdelijke uitslag ingevuld werd door een speler waarvan Ryan had gewonnen. Jeroen won 5 van z’n 8 matchen en speelde een zeer verdienstelijke jeugdliga met een 3de Pl. in Heren 5. TOP! Onze Jaro bevestigde in de 2de poule van Heren 5, met slechts één verlies partij nam hij het zilver in deze reeks , subliem ! Joren en Ziyad kwamen terecht in de derde poule van Heren 5 en in het onderlinge duel won Joren en eindigde op een 4de Plaats met 4 gewonnen matchen, met nog iets meer beheersing kon Joren zelfs nog beter. Ziyad grabbelde ook zijn wedstrijdje mee en werd 7de.

Onze 2 “toppertjes” Wannes en Titus waren ingeschreven in de reeks préminiemen (9-10 jaar). Wannes werd 2de en Titus 3de in zijn poule. Na de poules werden er dan nog gekruiste ½ en ¼ finales gespeeld. Titus won zijn beide partijen voor plaats 5 tem 8 en werd zo 5de bij de Préminiemen. Wannes kon nog voor het goud gaan maar kon het niet afmaken tegen de latere winnaar (Boucké Bram van Meulebeke). In de halve finale verloor hij met 10-12 in de vijfde set , JAMMER . Wel won hij vrij gemakkelijk de wedstrijd voor de 3de plaats.

Bij deze mag ik iedereen bedanken en feliciteren voor hun inzet, en hopelijk met dezelfde mentaliteit ….. op naar 17 november ( 2de jeugdliga)

Ook wil ik de organisatie bedanken voor het vlotte verloop.

Groetjes,

Geert Vanhove, een fiere en trotse co-liga


Bux-bier kaarting

8,9&10 november 2019

In het weekend van 8,9 en 10 november organiseert TT Gullegem haar jaarlijkse streekbierenkaarting. Sinds een aantal jaren draait deze volledig rond de Bux Bieren uit Gullegem.

Het zaaltje achter café “Las Palmas” staat het hele weekend ter beschikking om samen een kaartje te leggen. Uiteraard ben je als niet-kaarter ook welkom om gewoon gezellig op het gemak eentje te drinken. Voor de kids die iets minder liefhebber zijn van kaarten, zal er net zoals bij de zomerbar, een Playstation aanwezig zijn voor een wedstrijdje Fifa.

Kom je ook eens langs?


Start to pingpong

We blikken terug op een succesvolle editie!

Gisterenmorgen werd bij TTC Gullegem de jaarlijkse “start to pingpong” georganiseerd. In combinatie met de wekelijkse jeugdtraining liep de sporthal van Gullegem gezellig vol voor ons event. We noteerden 10 nieuwe spelers die kennis gemaakt hebben met onze club. Een topresultaat!

Zin om ook eens de sfeer op te snuiven? Veel kijkplezier!


TTC Gullegem naar de jeugdliga!

6 oktober 2019

De provincie West-Vlaanderen organiseert ieder jaar 3 jeugdliga’s in sporthal Schiervelde te Roeselare. De eerste fase gaat door op 6 oktober 2019.

Ons oudercomité engageert zich dit jaar om onze delegatie op de jeugdliga’s te ondersteunen. Ben je op zoek naar extra info hierover? Klik dan hieronder op de brief die de ouders voor jullie geschreven hebben. Daarin kan je alle informatie terugvinden die je nodig hebt om deel te nemen. Wil je liever een woordje uitleg krijgen? Geert Vanhove zal langskomen op alle trainingen om jou persoonlijk te vertellen waarom je zeker moet deelnemen aan dit leuke event.

-> jeugdliga 6 oktober 2019 <-


Start to Pingpong

Doe je ook mee?

Op zaterdag 14 september 2019 organiseert TTC Gullegem opnieuw de jaarlijkse editie van “Start to Pingpong”. Waarschijnlijk denk je nu, “wat is dat were”?

2 keer per jaar organiseert de club een proeftraining voor kinderen vanaf het derde kleuter. Om 10u30 gaat het programma van start met een aantal speelse activiteiten om kennis te maken met tafeltennis. De afsluit van de voormiddag is traditioneel een demonstratiematch die door de trainers zelf gegeven wordt. Zo kan je kennismaken met tafeltennis op hoog niveau.

Om 10u30 is er ook een infomoment voorzien voor de ouders. Daar zal een korte toelichting gegeven worden bij onze clubwerking.

Goesting om eens mee te doen? Of ken je iemand om samen eens te proberen? ‘T is de moment!


1 >