TT Gullegem is back in business

Reserveer jouw trainingsmoment!

“Terug tafeltennisplezier voor iedereen in TT Gullegem”

Registreer jouw trainingsmoment (y)

Beste speler, ouder of sympathisant!

We hebben goed nieuws voor jullie! 🙂
Onze trainingen gaan officieel terug van start vanaf woensdag 9 juni. De eerste training staat die dag gepland om 18u15. Vanaf dan gaat elke training opnieuw door volgens de gebruikelijke uren. Het is dus de bedoeling dat je je inschrijft voor het trainingsmoment dat voor jou van toepassing is. (Opgepast: aangezien de trainingen niet geleid zijn, gaat de training op woensdag van 17u00 voorlopig niet door). De trainingen op zaterdag gaan wel door en zullen worden begeleid door de trainers.

Hoe doen we het? 

Inschrijven is verplicht. Hiervoor gebruiken we hetzelfde reserveringssysteem als bij de vorige heropening. Dit document kan je terugvinden op onze website: Online reserveringssysteem | TTC Gullegem (Let op: Indien het maximaal aantal plaatsen bereikt is en er spelers aanwezig zijn die zich niet geregistreerd hebben voor de training, wordt er steeds voorrang gegeven aan degene die zich weldegelijk hebben ingeschreven voor de training! Registreren is dus de boodschap!)

Bij het binnenkomen/naar buiten gaan en het bewegen in de sporthal (bijvoorbeeld bij het plaatsen van een pingpongtafel) draag je telkens een mondmasker. Dit mag je uiteraard afdoen van zodra je effectief aan het trainen bent. Handen ontsmetten bij het binnenkomen is ook nog steeds verplicht. ?

!!Laatste fase BUX- & PIKO-actie!!

Tijdens de verschillende trainingen zal er reclame gemaakt worden voor onze jaarlijkse “BUX- & PIKO-actie”. Deze actie is momenteel volop aan de gang. Bestellen kan nog steeds tot en met 18 juni via het bestelformulier op onze website: Bestelformulier PIKO actie | TTC Gullegem Bestel dus nog snel jouw pizza’s, BUX-biertjes of konijn. ??

We kijken er alvast enorm naar uit om jullie opnieuw te mogen verwelkomen in onze Gullegemse tafeltennisvereniging! 🙂

Tot dan!

Sportieve groeten
TT Gullegem ?