Online reserveringssysteem

Heropstart trainingen

 

Beste leden

Het is zover! Vanaf dinsdag 16/06 zijn al onze leden opnieuw van harte welkom in onze Gullegemse tafeltennisvereniging op de vast voorziene trainingsdag. (Bijvoorbeeld: indien je eerder dit seizoen op woensdag trainde, vragen we om opnieuw op woensdag te trainen.)

Door de situatie omtrent het Corona-virus zijn we als tafeltennisclub verplicht om ons aan bepaalde regels te houden. De VTTL (Vlaamse tafeltennisliga) publiceerde hiervan een overzicht op hun website: https://www.vttl.be/sites/www2.vttl.be/files/Affiche%20richtlijnen.pdf  Neem zeker eens een kijkje zodat je weet wat er wordt verwacht van jou.

Elke trainingsgroep krijgt een verantwoordelijke toegewezen. Deze persoon is beschikbaar voor vragen en zal een oogje in het zeil houden. Er zal ook ontsmettingsmiddel en handgel beschikbaar zijn. Dit is verplicht te gebruiken bij het binnenkomen en het verlaten van de zaal en bij het wisselen van tafel.

Hieronder vinden jullie een overzicht terug met de verantwoordelijke per trainingsdag.

  • Dinsdag – Recreanten (Verantwoordelijke: Diderik)
  • Woensdag (Verantwoordelijke: Bryan)
  • Donderdag (Verantwoordelijke: Lieven)
  • Zaterdag (Verantwoordelijke: Nicolas)

Er is binnen elk trainingsmoment (1 uur) plaats voor 12 spelers. Om te bepalen wie wanneer kan trainen, werken we met een online reserveringssysteem. Jullie zullen eerstdaags een mail ontvangen met de links van de documenten waarop jullie zich kunnen registreren voor de eerstvolgende trainingen. Hou dus zeker jullie mailbox in de gaten!

Het online reserveringssysteem werkt als volgt. Klik op de link die bij jouw vast voorziene trainingsdag staat vermeld en vul jouw volledige naam in bij het trainingsmoment dat je verkiest. Enkel leden die zich hebben ingeschreven via deze lijst, zullen worden toegelaten op de training! Voorlopig willen we zoveel mogelijk leden een kans geven om te trainen. Daarom worden er per persoon momenteel maximaal 2 trainingsmomenten (2 x 1 uur) per week voorzien. Je kan dus voorlopig maximaal 2 uur per week trainen. We zullen uiteraard het verloop van de eerste trainingen evalueren en bijsturen vanaf wanneer dit kan.

Twee groepen vallen buiten het online reserveringssysteem en mogen onderling afspreken wie wanneer komt:

  • Locomotief (Verantwoordelijke: Bernard) °In het bovenzaaltje mogen maximum 4 personen op hetzelfde moment trainen.°
  • 55-plussers (Verantwoordelijke: Greta) °Hier is het algemeen principe van maximum 12 spelers per trainingsmoment van toepassing.°

Tot slot worden geen balletjes voorzien door de club in deze periode. Iedereen moet dus zelf pingpongballetjes voorzien om te vermijden dat iedereen voortdurend wisselt van balletje. Wie geen pingpongballetjes heeft, kan deze aankopen bij onze clubleverancier Killypong via Bryan Van Wynsberghe.

Heb je nog vragen? Dan kan je hiervoor altijd terecht bij de trainers en de verantwoordelijke per groep.

We benadrukken dat het respecteren van de veiligheidsmaatregelen verplicht is voor iedereen. Mensen die niet bereid zijn om de voorziene regels te volgen, zullen de training moeten verlaten. Uiteraard gaan we ervan uit dat dit niet nodig zal zijn.

We wensen jullie van harte een leuke heropstart van de trainingen toe!

Blijf gezond!

Lowie D’hulst
Namens het bestuur van TT Gullegem