Extra trainingen op zaterdag

Alternatief competitiewedstrijden

Beste leden, ouders en sympathisanten!
 
Het bestuur van onze Gullegemse tafeltennisvereniging heeft deze week vergaderd over de meest recente Corona-situatie en de bijhorende gevolgen voor onze pingpongclub.
 
De VTTL heeft beslist dat alle competitiewedstrijden en tornooien voorlopig worden opgeschort t.e.m. 14 november. We volgen deze situatie verder op de voet.
De politici hebben vrijdag beslist dat tafeltennistrainingen voorlopig wel nog kunnen doorgaan aangezien de social distance van 1,5 meter kan worden bewaard. We rekenen dan ook op de verantwoordelijkheidszin van iedereen om dit altijd te respecteren zolang je in de sporthal aanwezig bent. Een overzicht van de nieuwe regels (23/10/2020) die gelden voor alle tafeltennisactiviteiten vinden jullie terug op de link van de VTTL. https://www.vttl.be/sites/www2.vttl.be/files/Registreer%20uw%20training%20%281%29.pdf
 
Als toonaangevende tafeltennisclub in Vlaanderen willen wij onze leden in deze moeilijke tijden graag iets geven om naar uit te kijken. Daarom stellen we momenteel de zaal die gebruikt wordt voor competitie ter beschikking voor extra trainingen.
 
We vragen expliciet dat elke speler kiest voor maximum 1 trainingsmoment op de oorspronkelijke trainingsmomenten (dinsdag/woensdag/donderdag/zaterdagvoormiddag)Daarnaast geven we al onze leden de kans om te kiezen voor 1 extra trainingsmoment op zaterdagnamiddag of zaterdagavond. Er zullen vanaf vandaag (24/10/2020) extra trainingsmomenten doorgaan van 15u00 t.e.m. 21u00. Per trainingsmoment is er een tijdspanne van 1,5 uur tafeltennisplezier voorzien.
 
Online registratie is nog steeds noodzakelijk om gebruik te kunnen maken van jouw trainingsmoment. We vragen ook aan iedereen om het maximum aantal plaatsen te respecteren dat voorzien is bij een trainingsmoment (16 of 24) en geen extra plaatsen bij te maken. (Vol = vol) Jullie kunnen deze extra trainingsmomenten terugvinden op de sheet die voorzien is voor trainingen op zaterdag.
 
“We passen deze regeling voorlopig toe zodat iedereen in deze moeilijke tijden op een Coronaveilige en aangename manier kan genieten van extra tafeltennisplezier!” 🙂
Sportieve groeten
TT Gullegem