En we zijn vertrokken!

Opstart seizoen 20-21

Beste lid van TT Gullegem,

Vanaf deze week is onze werking opnieuw opgestart. Ons doel is om al onze initiatieven dit jaar opnieuw te organiseren, weliswaar met respect voor de geldende maatregelen waarmee we samen het Corona-virus klein krijgen.

  • De algemene infovergadering gaat door op donderdag 27 augustus om 19u30. Momenteel zijn in onze sporthal enkel sporters toegelaten, daarom wijken we voor deze avond uit naar de grote zaal van OC De Cerf. De bijeenkomst kan perfect Corona-proof georganiseerd worden, dat heeft de gemeente ons deze week nog bevestigd. Iedereen krijgt de mogelijkheid om op 1.5m van een andere bubbel plaats te nemen en mondmaskers zijn voor iedereen verplicht. Aangezien er slechts 94 personen toegelaten zijn, vragen we om per speler maximum 1 familielid mee te brengen. BELANGRIJK! We zijn al jaren op zoek naar een eigen lokaal en dit jaar zijn daarover nieuwtjes te rapen. Na de vergadering kan er in de sporthal getraind worden zoals gewoonlijk, tijdens de vergadering is de sporthal niet toegankelijk om te trainen.
  • Je wordt binnenkort gecontacteerd door iemand van de club voor jouw inschrijvingsformulier en de betaling van het lidgeld voor seizoen 20-21. Enkele puntjes van toelichting:
    • Het lidgeld bedraagt €100 voor recreanten, 55-plussers en personen met een beperking. Voor jeugdspelers en competitiespelers bedraagt het lidgeld €165. NIEUW: Dit jaar zitten er kaarten voor onze jaarlijkse Bux-streekbierenkaarting inbegrepen ter waarde van €15.
    • Zonder getekend inschrijvingsformulier en storting van het lidgeld ben je als speler niet verzekerd en kan je geen competitie spelen. Breng dit dus zeker in orde voor het begin van het seizoen.
  • Vanaf de week van 24 augustus starten de geleide trainingen terug op. Je kan aansluiten bij dezelfde groepen als vorig jaar. In de komende weken zullen de trainers jou adviseren wat voor dit jaar de meest geschikte trainingsgroepen zijn.
  • We zijn trots om te melden dat een héél aantal nieuwe ouders zich hebben aangemeld om onze clubwerking te ondersteunen. Deze nieuwe groep zal zich focussen op 6de provinciale en -12 competitie. Meer info hierover volgt nog.

De co-liga’s hebben nog 2 brieven voorbereid met extra informatie over komend seizoen. Deze kan je terugvinden via onderstaande link. Lees deze zeker eens rustig na, je kan er allerlei belangrijke informatie in terugvinden.

Jeugdliga en tornooi 2020

Seizoen 20-21

Heb je na het lezen van deze mail nog vragen? Neem dan zeker contact met ons op via info@ttcgullegem.be!

We hopen jou héél binnenkort terug te zien!

Tot snel!

Sportieve groeten,
De bestuursgroep van TT Gullegem