Eerste evaluatiemoment

20/06/2020

 

Beste leden!

We zijn heel tevreden met de manier waarop de eerste post-Corona trainingen zijn verlopen. Alle leden die getraind hebben de afgelopen week, hebben de regels gerespecteerd die van toepassing zijn. (Online reserveringssysteem, spelen met eigen pingpongballetjes/eigen paletje, handen en tafels ontsmetten…) Alle informatie omtrent de regels die gelden bij de eerste post-Corona trainingen vinden jullie terug op onze website onder de post met als titel “Online reserveringssysteem”.

De volgende weken kunnen jullie opnieuw komen trainen onder dezelfde voorwaarden. Jullie zullen van ons op regelmatige basis een mailtje toegestuurd krijgen met daarin de bijhorende documenten zodat jullie zich online kunnen registreren voor de eerstvolgende trainingen. Hou dus zeker jullie mailbox in de gaten zodat je deze belangrijke informatie niet mist.

Aangezien de eerste opstartweek goed verlopen is, willen we vanaf volgende week ook de kans geven aan een doelgroep die ons nauw aan het hart ligt. De mensen met een beperking zijn vanaf woensdag 24/06/2020 welkom met hun eigen paletje en eigen pingpongballetjes in onze Gullegemse tafeltennisvereniging. Zij kunnen zich gewoon online registreren voor een trainingsmoment op woensdagavond. Hier blijven uiteraard dezelfde regels gelden. (Online, reserveringssysteem, spelen met eigen pingpongballetjes/paletje, handen en tafels ontsmetten…) Er zal bovendien een begeleider aanwezig zijn die een oogje in het zeil zal houden.

Bedankt voor jullie inzet en medewerking! We hopen jullie snel terug te zien voor meer tafeltennisplezier!

 

Tot binnenkort!

TT Gullegem