Algemene informatievergadering

Donderdag 1 september om 19u30

Het nieuwe seizoen start officieel met een algemene informatievergadering. Eveneens een verplichte bijeenkomst waar leden en bestuur rond het clubleven van gedachten kunnen wisselen.

Waarom moet ik komen naar de ledenvergadering van mijn favoriete club?

=> Je krijgt extra info over het doen en laten van TT Gullegem, onze toekomstvisie en de financiële toestand.

=> Alle vragen en suggesties kunnen dan behandeld worden, de infoboekjes worden uitgedeeld en de groepsfoto genomen.

=> De pers zal traditiegetrouw aanwezig zijn, daarom vragen wij met aandrang om aanwezig te zijn in onze cluboutfit, wat heel belangrijk is voor de sponsors.

=> De nieuwe trainingspakken worden verdeeld.

=> Als laatste, maar niet onbelangrijk, biedt TT Gullegem jullie nog een bonnetje aan om boven in de cafetaria iets te drinken. We verwachten iedereen: B-speler of NG-speler, speler van locomotief, recreant, jonge snaak, ouders van jeugdspelers… .

Belangrijk voor de jeugdspelers!!! Iedereen die dit jaar wil deelnemen aan de trainingen op woensdag, donderdag en zaterdag moet aanwezig zijn op de algemene vergadering. Dit omdat de trainers dezelfde avond hun voorstel van de samenstelling van trainingsgroepen bekend zullen maken. Wie er niet kan bij zijn, dient contact op te nemen met Lowie om verder af te spreken. Omwille van het groot aantal spelers zijn we verplicht om zo te werken als we het seizoen goed willen voorbereiden.

De vergadering duurt een uur en daarna is er mogelijkheid om te trainen.

Leuk extra’tje: Wie herkent op de groepsfoto van 10 jaar geleden minstens 20 leden die nu nog actief zijn in de club?