2015 – 2016: 4 ploegen in de hoogste afdelingen

Tijdens dit seizoen had TTC Gullegem voor het eerst 4 ploegen in de hoogste afdelingen. De laatste nieuwkomer (onze D-ploeg) stond meer dan zijn mannetje in het eerste seizoen, landelijke competitie. Het behoud bleek net iets te hoog gegrepen…. maar ze zijn ambitieus om volgend jaar terug de promotie af te dwingen. Doorheen het seizoen mochten we ook Geert, terug van weggeweest, Vanhove verwelkomen als versterking van onze eerste ploegen en als trainer voor de recreanten en 55+.

Voor het eerst trad ook onze A-ploeg aan in de Beker van België waarin ze op een zondagavond verdienstelijk voor een volle zaal in Gullegem ten onder gingen in de 1/8 finale.

Florian zette ook zijn opmars, bij de mensen met beperking en ook in onze A-ploeg, verder met als bekroning een selectie voor de Paralympics te RIO ( Brazilië) waar hij zal meedingen naar een medaille in de eerste weken van september 2016

Ook op bestuursniveau verschoven enkele functies en personen. We mochten zelfs een nieuw bestuurslid verwelkomen ter versterking van onze werking : Gianni Decock.