2013 – 2014: Geen promoties of degradaties

Voor het eerst sinds vele jaren hebben we geen enkele ploeg die kampioen speelde of promoveerde. Maar niet getreurd: evenveel ploegen (geen dus) maakten de omgekeerde beweging, al scheelde het van de E- en G-ploeg niet veel.
Voor de ploegen in de hoogste provinciale reeksen waren het soms moeilijke weken door blessures en een tekort aan spelers. De A-ploeg kon probleemloos promoveren, maar organisatorische redenen beslisten om nog minstens één seizoen te wachten om een gooi te doen naar de Super-afdeling.

De positieve boost in onze jeugdwerking vertaalt zich stilaan in mooie resultaten. Verschillende jonge spelertjes meten zich met leeftijdsgenoten op nationale tornooien. Menig jong geweld staat te trappelen om in 6e provinciale aan de slag te gaan. Ook de eerste persoonlijke trainingen worden een feit.
De recreanten en de 55+ werking kennen opnieuw hoogdagen, samen met de werking voor personen met een beperking. Voor deze laatste groep werd voor de tweede maal een tornooi georganiseerd i.s.m. Recreas.
Lowie D’Hulst en later Bryan Van Wynsberge versterken de bestuurswerking.
Geen enkele speler verlaat onze club. Er werd actief gezocht om het spelerstekort op te vangen, en met succes: Julien Bordes B2, Christophe Van Mol C4, Bodhi Netten C4, Bo Verbrugghe C4, Arne Vanhaerents C4, Evelien Myrzoyeva NG en Kseniya Myrzoyeva NG komen onze club versterken.